marie.nordquist@hotmail.com

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NEO!

Edited with Polarr Photo Editor

Edited with Polarr Photo Editor

Edited with Polarr Photo Editor

Edited with Polarr Photo Editor

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NEO PÅ 2-ÅRS DAGEN!!! Jag älskar dig sååå otroligt mycket. <3 !

 

Vi började födelsedagen med att åka en sväng till jobbet. Väl på jobbet fick Neo ett ben att gnaga och han varvade gnagande på benet med att sova bredvid mig medan jag jobbade några timmar. Vi 13-tiden var vi klara på jobbet och tog tunnelbanan hem för paketöppning och tårta. Jag gjorde lika dan tårta som förra året då den blev succé då och jajamen, lika god och uppskattad även i år. 🙂 Sen var tanken att vi skulle ta en långpromenad i Haga men Neo somnade i sängen så jag kröp ner bredvid honom och så vilade vi istället. Nu har vi tränat lite trix och lekt med presenten. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *